Velká GIWEAVAY >> ZDE

E-shop: Styl-kabelky.cz (RECENZE)

10. května 2015 v 15:00 | *Des |  Tipy/Triky
Všechny zdravím :)
Na tento článek jsem se dlouho těšila a doufám, že vám při neděli třeba vnuknu pár tipů na internetové nakupování :D.
V dnešní recenzi vás provedu e-shopem Styl-kabelky.cz, na který bych vás touto formou i ráda upozornila, jelikož vám již teď mohu prozradit, že jsem z něj nadšená :)



Nabídka

Jak nám již samotný název napovídá, vše se točí kolem kabelek! - Těch internetová stránka nabízí opravdu nespočet. Na výběr máme z kožených nebo z eko kůže, z čehož každá kategorie obsahuje zhruba 300 položek (velké číslo, že?). Kromě kabelek se ale na e-shopu setkáme i s oblečením, obuví a doplňky. V nabídce jsou dokonce, podržme se, spodničky! Na ty už jsem tedy dlouho nikde jinde nenarazila :)
Celý sortiment je laděn do lehkého "retro stylu", který já osobně naprosto zbožňuji! - Takové puntíky samozřejmě nesmí chybět!
Co se ceny týče, není vůbec špatná, ale rozhodně nemůžeme očekávat, že bychom za výrobky zaplatili tolik, co v asijských obchodech (e-bay, dresslink atd.), přeci jenom se jedná o kvalitní produkty značek z Anglie, Itálie, Polska a dalších zemí EU.

Přehlednost a vzhled stránek



Nebudeme si nic nalhávat, i přes to, že se nám to může zdát dětinské, tento aspekt je velice důležitý! Přeci nebudeme nakupovat někde, kde se nám nelíbí, kde se nevyznáme!
Dneska se tím ale trápit nemusíme, jelikož je vše na svém místě. Design je hezky lehký a jemný. Krásně přehledné menu nás dovede přesně tam, kam chceme a to během chviličky :) Produkty jsou v něm rozřazeny do několika kategorií (kabelky, obuv, oblečení atd.),takže se zkrátka nemůžeme ztratit!
Při samotném prohlížení jednotlivých stránek je možnost zapnout filtr, a tak si touto cestou hledání usnadnit :)
Další "vychytávkou" bude zřejmě alternativní přepínání celého obchodu z CZK na EURA, nákup se tak neskutečně usnadňuje hlavně pro Slovensko.
No a pokud si nebudeme vědět rady, můžeme shlédnout žebříček nejprodávanějších kousků, který nás jistě inspiruje :)


Zanedlouho se můžete těšit na recenzi kabelky právě z tohoto e-shopu Styl-kabelky.cz.
A co vy? Zalíbil se vám? Máte rádi retro styl?

Mějte se krásně a nezapomeňte na fb stránku,
*Des
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kelíns Kelíns | E-mail | Web | 10. května 2015 v 15:47 | Reagovat

Tam mají tak krásný věci. Já jsem blázen do retro stylu :) Děkuju za tip :)

2 Bella.M Bella.M | Web | 10. května 2015 v 15:47 | Reagovat

nikdy jsem na tom e-shopu nebyla, ale mrknu se tam :) na kabelky jsem úchylná :D to obvzlášť.

3 Beatricia Beatricia | Web | 10. května 2015 v 15:48 | Reagovat

Určitě bych si vybrala. Tvá nabídka je velkorysá. Moje kabelka musí mít velikost, aby se mi tam vešel formát A4. Já ale mám v bydlišti mnoho obchodních center, butiků, shopů s koženými výrobky, hlavně kabelkami. Proto nakupuji přímo to, co vidím.☼☼☼

4 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 10. května 2015 v 16:02 | Reagovat

[1]: Jsem ráda, že se ti retro styl líbí stejně jako mně :)

[2]: Určitě mrkni :)

[3]: Chápu :)

5 Em Em | Web | 10. května 2015 v 17:47 | Reagovat

Až já budu vydělávat, tak tvůj odkaz rozhodně využiju! :D

6 Anonym Anonym | 10. května 2015 v 18:16 | Reagovat

Ahoj,
chtěla bych tě poprosit o vyplnění dotazníku: http://www.mojeanketa.cz/pruzkum/241588606/

Děkuji.

7 Mariiis_N Mariiis_N | Web | 10. května 2015 v 18:25 | Reagovat

o tomhle slyším poprvé :)

8 Nessi Nessi | E-mail | Web | 10. května 2015 v 19:15 | Reagovat

Neslyšela jsem o tom :)

9 Andey Andey | Web | 10. května 2015 v 21:02 | Reagovat

Retro styl zbožňuju. :D Koukla jsem se tam a nejvíc se mi tam líbí ty boty. :D

10 Dreamer Dreamer | Web | 10. května 2015 v 22:10 | Reagovat

retro a kabelky je kombinácia ako stvorená pre mňa <3 určite sa na tú stránku pozriem :)) .

11 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 10. května 2015 v 22:35 | Reagovat

[5]: To jsem ráda :)

[6]: Kouknu na to :)

[7]: [8]: Vážně? Tak to mám radost, že mám tu čest  seznámit tě s ním :)

[9]: Aa, tak to jsi má spřízněná duše! Botky jsou tam krásné :)

[10]: Přesně má slova :) To budu ráda :)

12 neweresth neweresth | Web | 11. května 2015 v 10:14 | Reagovat

Umm, kočko, to zní dobře, musím se kouknout, co tam mají za kouzelné kousky. Hehe, určitě se těším na recenzi! ((:

13 De Viare De Viare | Web | 11. května 2015 v 17:33 | Reagovat

Kabelky pěkné, ale já vyznávám kabeláže Paul Frank :D jinak snídala bych ráda, ale když jsem vstávala v 11, tak to nemělo cenu :D

14 Sarah Shaman Sarah Shaman | E-mail | Web | 11. května 2015 v 17:57 | Reagovat

Moc pěkný článek :)

15 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 11. května 2015 v 21:12 | Reagovat

[12]: Koukni :)

[13]: A, tak to je jasné :)

[14]: Děkuji :)

16 stihlejsi stihlejsi | Web | 11. května 2015 v 21:28 | Reagovat

Hezká recenze!

Já si kabelku kupovala jen jednou online a to proto, že jsem už věděla, jak bude vypadat "na živo". Nakupovat jen tak na blind bych se asi bála, potřebuju si zboží ohmatat a vyzkoušet, jak ke mě pasuje ;)

17 Ranly Ranly | Web | 12. května 2015 v 21:28 | Reagovat

Určitě zkusím, vypadá to dobřE :)

18 Ella Ella | E-mail | Web | 13. května 2015 v 5:52 | Reagovat

Kouknu se, pěkný článek!:)

19 mysteriouswolf mysteriouswolf | Web | 13. května 2015 v 6:47 | Reagovat

Na kabelky jsem ulítlá, už jsem momentálně zásobená dost, ale stránky si postupně prohlédnu:-)

20 paja-writes paja-writes | Web | 13. května 2015 v 15:51 | Reagovat

Přes e-shopy moc nenakupuji :D, ale kabelky super!

21 stihlejsi stihlejsi | Web | 13. května 2015 v 23:28 | Reagovat

Fakt to chceš vědět, odkud je ten kelímek? To je schovaná nádobka od cherry rajčátek :D Já jsem v tomhle směru děsnej škrt a baví mě věci recyklovat :D

Takže kelímek od cherry rajčat plus tlusté brčko z McCafé, kde jsem si vzala asi tři, ale jak je tlustý, tak jde pěkně vypláchnout :D

22 Jess-ana Jess-ana | Web | 13. května 2015 v 23:52 | Reagovat

krásnýýý věcičky hlavně ta spodnička tu chci.o)))

23 Elis Elis | Web | 14. května 2015 v 0:47 | Reagovat

Bohužel, už jsem si kabelku pořídila, teď si musím dát pauzu...

24 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 14. května 2015 v 19:09 | Reagovat

Eshop znám :-)

25 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 16. května 2015 v 0:13 | Reagovat

[16]: Děkuji :) To naprosto chápu, také jsem to tak dříve měla. Po nějaké době jsem ale zjistila, že když mi zboží "nepasuje" nebo není dle mých představ, prodejce je obvykle ochotný k vrácení dané věci :)

[17]: To jsem ráda :)

[18]: Děkuji a určitě koukni :)

[19]: Já taktéž :) Kabelky bych mohla nakupovat od rána do večera :)

[20]: Chápu a jsem ráda, že na ně sdílíme stejný názor.

[21]: Tak to je opravdu nápadité!

[22]: Jsou tam opravdu krásné věci :)

[23]: To je jasné :)

[24]: Jé, tak to jsem ráda, že je tu pro změnu také někdo, kdo ho zná :)

26 Dendy - BEAUTY Dendy - BEAUTY | Web | 21. května 2015 v 19:10 | Reagovat

Na stránku se určitě podívám. :)
Zvu tebe i tvé návštěvníky na můj blog :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama