Velká GIWEAVAY >> ZDE

Collection: korektory (RECENZE)

18. května 2015 v 18:19 | *Des |  Beauty
Zdravím :)
Tak jsem zase zpět s novou recenzí. Vím, že vás jimi poslední dobou dost zahlcuji, ale i podle ankety to vypadá, že jste si je oblíbili :) Navíc jsem se s vámi o tyhle krasavce chtěla podělit již pěknou chvíli, a tak na ně dnes konečně došla řada.


Výdrž (balení)

Původně jsem na ně narazila minulý podzim v Anglii, jelikož se u nás tato značka v drogeriích neprodává. No a od té doby mi vydrželi až do (asi) dubna, což mi přijde docela hezké. Takže nyní mám již druhou várku (většinou u jednoho produktu moc nevydržím, ale tenhle je výjimkou)...

Balení

Není nějaké moc přezdobené, ale pro normální účely by bylo naprosto dostačující, KDYBY se do dvou týdnu celé nesloupalo! Neříkám, že je to zásadní problém, upřímně mně to ničemu nevadí, ba naopak, přijdu si s ním "profesionálně" (taková neoznačená lahvička korektoru) :D
I když, někomu by to vadit mohlo :)

Výdrž (na pokožce)

Mi přijde naprosto dostačující. Sice plných 16 hodin (jak slibuje balení) nezvládne, ale kolem 10 jich dá. Poté se bohužel musí upravit či nanést nová vrstva. Naštěstí však na obličeji nevytváří "mapy" a to ani při "napatlání" na již použitý pudr (to také kdejaký neumí :)).

Krytí

Jedním slovem: Perfektní! Jakékoliv nedokonalosti, černé kruhy nebo věci tomu podobné skvěle zamaskuje a průběhem času neodkryje. Jediný problém je, že značka Collection moc nevychytala odstíny, a tak (i když jsou přirozené) mají mezi sebou velké mezery. Takže většině z vás doporučuji pořídit si 2 různé a poté je namíchat, ušetří vám to spoustu "makeup fails" :)

Cena

Pohybuje se okolo 180 kč,-. Vím, není to zrovna málo a v drogériích existuje mnoho levnějších alternativ, já jsem ale nikdy s žádnou nebyla natolik spokojená jako s těmihle...


Pokud máte ještě nějaké dotazy ohledně tohoto produktu, nebojte se mě kontaktovat: maredifragole@gmail.com.

Mějte se krásně,
*Des
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Carolyn Carolyn | Web | 18. května 2015 v 20:04 | Reagovat

Tvůj komentář mě strašně potěšil, děkuju :) ♥ I když si to nemyslím :D Já korektory moc nepoužívám, takže nevím jaký je nejlepší :D Ale moc se mi líbí tvá recenze na právě tento korektor :) Pokud už by jsem po něm musela sáhnout, tak určitě děkuju za skvělý tip :)

2 pavel pavel | Web | 18. května 2015 v 21:09 | Reagovat

Dá se taky snadno slíbat? :D

3 Ronnie Ronnie | Web | 18. května 2015 v 21:56 | Reagovat

Mmm vypada to slibně .
Jinak recenze ti fakt jdou a zajimaji me. ☺️ Takze jen tak dal :)
Hezky den s úsměvem xxx

4 Bella.M Bella.M | Web | 19. května 2015 v 7:47 | Reagovat

Nikdy jsem je neviděla :O
Vlastně vůbec, ani v obchodě. To je divné :D vypadají dobře :)
Já mám teď korektor od Catrice a jsem s ním spokojená :)

5 Anette Anette | Web | 19. května 2015 v 14:07 | Reagovat

já korektory nepoužívám, ale tvá recenze se mi moc líbí :) korektor vypadá slibně, jeho výdrž je super :)

6 Pita Pita | Web | 19. května 2015 v 15:19 | Reagovat

Vypadá fajn:) já už jsem nějakou dobu zvyklá na Affini Tone, který jsem se naučila zapracovat do pleti štětcem.

7 Artis Artis | Web | 19. května 2015 v 17:57 | Reagovat

Nejsem fanda malování, ale recenze je to příjemná, přijde mi opravdu skutečná. Žádné zbytečné kecy.

8 Beatricia Beatricia | Web | 19. května 2015 v 21:46 | Reagovat

Recenze je bezvadná a věcná. Korektor je důležitý kosmetický činitel, bez toho to ani nejde.☼☼☼

9 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 19. května 2015 v 21:54 | Reagovat

[1]: Děkuji, ti potěší :)

[2]: Tak to je velice zajímavý dotaz :D

[3]: Tak to moc děkuji :)

[4]: On se u nás v drogeriích bohužel nedá sehnat :( Ale na e-shopech to nebude takový problém. Na korektor od Catrice jsem slyšela jenom samou chválu, takže ho také plánuji zkusit :)

[5]: Děkuji a ano, je krásná :)

[6]: Tak to může být také dobrý pomocník :)

[7]: Děkuji :)

[8]: Zastávám úplně stejný názor :)

10 Hanka Hanka | Web | 20. května 2015 v 0:32 | Reagovat

Já mám korektor od Heleny Rubinstein a je zatím nejlepší který jsem měla, navíc nemá na pleti negativní účinky. Ale to je úplně jiná cenová kategorie no.

11 Heaven Heaven | E-mail | Web | 20. května 2015 v 12:57 | Reagovat

Super recenze. Korektor si musím nějaký nový pořídit. Škoda, že tenhle u nás není k sehnání :(

12 Em Em | Web | 20. května 2015 v 18:47 | Reagovat

Pro mě jasná volba! :)

13 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 20. května 2015 v 18:51 | Reagovat

Možná si ho v budoucnu pořidím, vypadá lákavě, já mám jen jeden tekutý, ale vždy jsem se spokojila s tuhým

14 Nexi Nexi | Web | 20. května 2015 v 21:42 | Reagovat

Jé bydlím v Anglii,takže oběhnu drogérky a koupím :) protože vždycky jsem zatím narazila na hrozný, co fakt nevydrželi, takže 10 hodin i 5 hodin je pro mě zázrak :) díky :)

15 stihlejsi stihlejsi | Web | 21. května 2015 v 14:29 | Reagovat

Tak tuhle značku jsem vůbec neznala, zajímavý :)

16 Elis Elis | Web | 21. května 2015 v 16:02 | Reagovat

Korektury používám výjimečně, většinou k nějaké slavnostnější události, tuto značku jsem ještě neměla, ještě to musím zvážit...

17 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 21. května 2015 v 17:52 | Reagovat

[10]: Ano, to je :)

[11]: Pokud ti ale nevadí nakupovat přes e-shopy, určitě ho tam najdeš :)

[12]: :)

[13]: Mně ty tuhé bohužel nevyhovují :(

[14]: To je velká výhoda :) Myslím, že já jsem ho kupovala v Boothu :)

[15]: Tak to jsem ráda, že tě s ní mohu seznámit :)

[16]: Určitě zvaž :)

18 Veronica Mathers. Veronica Mathers. | Web | 21. května 2015 v 18:44 | Reagovat

ten v kalíšku od catrice mi vyhovoval nejvíce =)

19 Dendy - BEAUTY Dendy - BEAUTY | Web | 21. května 2015 v 19:08 | Reagovat

Pokud je tak dokonalý jak říkáš, asi se po něm budu muset kouknout. Už mi korektory dochází a momentálně jsem s nimi nebyla spokojená.

20 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 22. května 2015 v 15:34 | Reagovat

[18]: Ty jsou prý dobré :)

[19]: Tak pokud je to tak, určitě koukni :)

21 Dana Dana | Web | 5. července 2015 v 11:51 | Reagovat

Já si teď koupila korektor od Oriflame, jsem s ním moc spokojená a dokonce levněji o 23% než jsou uvedeny ceny v katalogu. Mrkni na  http://www.kosmetika-sleva.cz stojí to za to.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama