Velká GIWEAVAY >> ZDE

Color tattoo od Maybelline - RECENZE

2. dubna 2015 v 15:40 | *Des |  Beauty
Color tatto oční stíny od Maybelline používám již půl roku, přivedla mě na ně kamarádka, která mi je jednou půjčila. Od té doby jsem si je zamilovala a svou kosmetickou sbírku rozšířila hned o několik takových kousků, a proto vám dnes přínáším recenzi...



Konzistence

I když se jedná o krémovo-gelové stíny, konzistence není vůbec tolik pěnová, nebo třeba naopak moc tvrdá (nepoddajná). Prstem se tedy nanáší úplně bez problémů, což je velká výhoda, když při malování třeba chvátáte - Dvakrát přejedete oční víčko a je hotovo!

Balení

Musím podotknout, že to je zcela nepraktické, jelikož je hluboké a produkt se tím pádem dostává pod nehty. Mě osobně je to nepříjemné, na druhou stranu se dají nehty od stínů snadno očistit, takže to zas takový problém není.

Pigmentace

Perfektní! Pro plný efekt je sice zapotřebí dvou vrstev, avšak to může být i výhoda, když nechceme mít líčení tak výrazné - Naneseme pouze jednu vrstvu. Na své si zde přijdou jak milovníci lehkého tak milovníci výraznějšího make-upu.

Výdrž

Z té jsem přímo u vytržení! Na oku vydrží bez problémů úplně celý den, člověk je nemusí opravovat, kontrolovat - nic. Příjemě se "zamknou" a nepustí :) Navíc díky, již zmiňované, konzistenci není primeru vůbec potřeba, ba naopak... Sami by mohli sloužit jako basic vrstva (podklad) pro další produkty :)

Cena

Abych se přiznala, ani jedno balení jsem si nekoupila v plné ceně, vždy jsem chytla nějakou slevu. Myslím si, že normálně stojí něco okolo 180 Kč.-, ale to pouze tipuji, s jistotou to říct nemohu. I když to není úplně levné, jistě se investice do takového produktu vyplatí, navíc je i úměrná kvalitě...


K recenzi by to bylo vše, doufám, že jsem vás s produktem alespoň trošku seznámila a byla nápomocná v budoucím rozhodování :)

Jako vždy nezapomeňte likenout facebookovou stránku Mare di fragole, ať zůstanete v obraze. Dozvíte se tak toho o blogu mnohem více :)

Mějte se krásně,
*Des
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Heaven Heaven | E-mail | Web | 2. dubna 2015 v 16:03 | Reagovat

Už dlouho hledám nějaké stíny, které by mi vydrželi déle než hodinu... takže se po nich určitě podívám, doufám, že je u nás v drogérce mají...

2 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 2. dubna 2015 v 16:31 | Reagovat

Taky je mám i když si nejsem jistá, jestli do Maybelline, u mě je nevýhoda, že rychle schnou a dělají stopy :/, ale když se to přetře normálním stínem je to ok

3 Anette Anette | Web | 2. dubna 2015 v 17:18 | Reagovat

výrobky od maybelline mám ráda :) tyto stíny vypadají skvěle, je super, že jsi našla něco, co ti vyhovuje :)

4 terezka66 terezka66 | Web | 2. dubna 2015 v 17:37 | Reagovat

perfektní recenze, zrovna bojuju s výběrem očních stínů, neboť jsem si nechala prodloužit řasy a né každé stíny se na oči hodí tak, aby nezničily spoje. Jinak tuto značku mám také moc ráda a obzvláště řasenky a rtěnky.

5 Na†hali Na†hali | Web | 2. dubna 2015 v 18:12 | Reagovat

Color tattoo si chci už dlouho koupit, ale pořád sem váhala. Recenze mi moc pomohla a asi do toho půjdu, protože už to nevydržím a musím je mít :D. Vypadají úžasně.

6 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 2. dubna 2015 v 23:16 | Reagovat

[1]: Určitě ano, jistě je najdeš v Rosmanu, Tetě nebo DM, jak v ostatních to nevím, ale s největší pravděpodobností ano :)

[2]: To mě mrzí, já jsem s nimi strašně spokojená :) Ale tak, né každému sedne ten samý produkt, každý má jiné oko :) A už jsi našla stíny, které ti vydrží celý den? :)

[3]: To ano, děkuji :)

[4]: Určitě musíš color tattoo vyzkoušet :)

[5]: Rozhodně neváhej :D

7 Roxy Roxy | Web | 3. dubna 2015 v 11:26 | Reagovat

Vypadá to zajímavě, myslím, že si tyto stíny zajdu koupit a vyzkouším je :). Skvělá recenze ! :)

8 Nessi Nessi | E-mail | Web | 3. dubna 2015 v 11:41 | Reagovat

Možná ho vyzkouším :D

9 Vivi Vivi | Web | 3. dubna 2015 v 13:39 | Reagovat

Tieto tiene mám doma, konkrétne tmavo hnedý a čierny a páčia sa mi. Hlavne preto že na očiach vydržia naozaj celý deň narozdiel od tých práškových.

10 nikisek001 nikisek001 | Web | 3. dubna 2015 v 13:39 | Reagovat

Stíny vypadají opravdu moc pěkně:)
Akorát, já tuhle konzistenci moc nemusím:\ no, ale mám chuť tyhle hned sehnat a vyzkoušet, protože z tvé recenze usuzuji, že jsi s nimi opravdu spokojená:)
Balení ti přijde nepraktické.. jo, nesnáším, když mám něco za nehty :´D No, já vůbec nemám ráda nanášení prsty.. ty oční stíny ještě ok, ale jak si třeba může někdo namazat pusu balsamem (jako tím v kelímku) prstem! Bože.. vždyť na ruce je tolik bakterií a oni si to nanesou přímo na rty.. br :D
A taky mají pak špinavé prsty.. i z těch stínů.. já bych nejspíš použila peřinku:) Ale jinak.. i na fotce je vidět, že mají krásné odstíny.. :)
A ta výdrž!!! Výborné! :)

Jinak, moc pěkně jsi zpracovala recenzi.. líbí se mi krátké úseky rozdělené výrazným nadpisem:) krásně se v tom orientuje:)

11 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 3. dubna 2015 v 14:51 | Reagovat

[7]: Děkuji :)

[8]: Určitě bys měla :)

[9]: To stoprocentně, výdrž je úžasná :)

[10]: Ano, tolik bacilů a oni si je nanesou přímo na pusu... A moc děkuji, to byl můj záměr :)

12 Elis Elis | Web | 3. dubna 2015 v 15:59 | Reagovat

Tuto značku už jsem vyzkoušela, jen preferuji jiné odstíny...

13 Fimmi Fimmi | Web | 3. dubna 2015 v 18:25 | Reagovat

Color tattoo, když jsem si koupila, hned druhý den, když jsem je poprvé vyzkoušela, jsem si je zamilovala. Taky je mám tak okolo půl roku :)

14 steel32 & darthnellr steel32 & darthnellr | Web | 3. dubna 2015 v 19:19 | Reagovat

jestli říkáš, že vydržej tak dlouho tak to je musím zkusit :O

15 ggeek ggeek | Web | 3. dubna 2015 v 19:24 | Reagovat

Možná si je koupím i když se moc nemaluju =)

16 maredifragole maredifragole | 3. dubna 2015 v 20:02 | Reagovat

[12]: Odstíny jsou samozřejmě velice subjektivní záležitost :)

[13]: Super :)

[14]: To rozhodně ano :D

[15]: Pokud ještě nemáš tolik očních stínů, určitě se vyplatí pořídit si právě color tattoo, jako basic kousek poslouží výborně :)

17 Intuice Intuice | E-mail | Web | 3. dubna 2015 v 20:38 | Reagovat

Taky mi mizí stíny z očí asi po hodině. Běžně si sahám na oči a za chvíli je paráda fuč. Kdyby mi je někdo koupil, jdu do nich. :-)

18 Baris Baris | Web | 4. dubna 2015 v 12:16 | Reagovat

už jsem na ně koukala,ale nevěděla jsem jestli budou stát za tu cenu,tak moc děkuji za recenzi :)

19 【Mickey】† ✡ 【Mickey】† ✡ | Web | 4. dubna 2015 v 16:12 | Reagovat

hnědé stíny vůbec nepoužívám :)

20 maredifragole maredifragole | E-mail | Web | 4. dubna 2015 v 17:06 | Reagovat

[17]: Člověk sse krásně nalíči a pak to nic nevydrží :(

[18]: Není za co :) Jistě budeš spokojena :)

[19]: Určitě si vybereš jiné barvičky, které tato řada nabízí :)

21 Laleh Maro Laleh Maro | E-mail | Web | 5. dubna 2015 v 15:16 | Reagovat

Ja mám čierny. Tiež musím povedať, že sa ťažko nanáša a balenie je nepraktické, aj keď pekné, ale tá výdrž! Bože. Tá je dokonalá, ten tieň sa ani nedá dať dole z očí. :D Používam ho sem-tam ako linku a je to fakt top. :-)

22 Wendy Wendy | Web | 24. června 2015 v 15:03 | Reagovat

Já si koupila minulý týden řasenku od Oriflame a dokonce levněji o 23% než je uvedena cena v katalogu. Mrkni na  http://www.kosmetika-sleva.cz/katalog-oriflame/ stojí to za to.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama